zondag 13 oktober 2013

Definitie: Herbalife Wellness Coach

We gebruiken hiervoor de 5Ws en 1H. Wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe.

Vraag : Wie is uw Herbalife Wellness Coach ?
Antwoord : De persoon die de Herbalife producten aan u verkoopt. Als u producten koopt van A, dan is A uw coach. Ga niet naar B, die ook de Herbalife producten verkoopt, want dit is tegen de bedrijfsethiek. Elke coach heeft zijn eigen stijl en manier om zijn leerlingen op gewichtsbeheersing te begeleiden met Herbalife.

Vraag: Wat is de verantwoordelijkheid van een Herbalife Wellness Coach?
Antwoord : Gratis coaching te geven aan zijn/haar leerlingen met het gebruik van de Herbalife producten totdat ze resultaten opleveren. Dus is het belangrijk om uw eigen coach te hebben die volledig verantwoordelijk is voor uw vorderingen. Uw Herbalife Wellness Coach is verantwoordelijk om u in te lichten over de Herbalife Business Opportunity, zodat iedereen naast gezond ook rijk kan zijn.

Vraag: Waar vind je een Herbalife Wellness Coach?
Antwoord: Overal. Zolang hij/zij een onafhankelijke Herbalife distributeur is die ervaring heeft met het Herbalife programma voor gewichtsbeheersing en anderen helpt om met de Herbalife producten het resultaat te bereiken waarmee ze zich goed voelen.

Vraag: Wanneer neem ik contact op met de Herbalife Wellness Coach?
Antwoord: Wanneer u een probleem heeft met het Herbalife programma voor gewichtsbeheersing en wanneer het tijd is om opnieuw te bestellen. Uw Herbalife Wellness Coach is verantwoordelijk om u te begeleiden om op de beste en legale manier de beste prijs te bekomen voor de Herbalife producten.

Vraag: Waarom heb je een Herbalife Wellness Coach nodig?
Antwoord: Herbalife -producten zijn er niet alleen voor gewichtsverlies, ze zijn er eveneens voor gewichtstoename of om een gezondheidsprobleem op te lossen. Als u niet over een coach beschikt en de Herbalife producten koopt op het internet, dan riskeert u het omgekeerde effect te bereiken. Als het u lukt om Herbalife producten voor gewichtsverlies of gewichtstoename zonder een coach aan te kopen, Dan loop je het risico dat je teveel betaalt en dat je niet de verwachte resultaten bereikt omdat je geen ervaring hebt met het gebruik van de producten.

Vraag: Hoe kan ik een Herbalife coach vinden?
Antwoord: Wanneer u besloten hebt om Herbalife producten te kopen, zoek dan naar een Herbalife Wellness Coach waarvan u zeker weet dat hij/zij erin slagen om je te helpen. Vraag aan hem/haar om u in te schrijven als Herbalife lid. Na de inschrijving kan u dan de Herbalife producten aankopen en starten met uw programma. En wie weet wordt u zelf ooit een Herbalife Wellness Coach.

Op zoek naar een coach? Ik ben een Herbalife Wellness Coach en ik ben ervan overtuigd dat ik u kan helpen met uw gewichtsprobleem . Mail naar info@herba365.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten