zondag 13 oktober 2013

7 Technieken van een succesvol gewichtsverliesprogramma

Heeft u nooit willen weten wat de technieken en trucs zijn die worden gebruikt door degenen die met succes gewicht verloren, en het er konden afhouden?

Dankzij een enquête uitgevoerd door populaire gewichtsverlies website SparkPeople hebben we nu een aantal beproefde tips om u de beste kans op het beheren van uw gewicht te geven .

Het antwoord is de 'sterke start' . Deze sterke starters verloren twee keer zoveel gewicht in de eerste twee weken, en hadden vijf keer meer kans om hun doelen te bereiken dan de valse starters .

Geheimen van de Sterke Start


1. Registreer Voeding en calorieën

Zowel sterke en valse starters plaatsten "voeding registreren" als belangrijkste verschil in hun programma's. 82 % van de sterke starters registreerden hun voeding elke dag versus 65 % van de valse starters, en hielden twee keer zoveel hun verbruik van calorieën bij.

2. Sluit geen voedingsmiddelen uit

Sterke starters plaatsten geen "goed" of "slecht "  label op hun voedsel en sluiten geen voedingsmiddelen uit. Zij hadden drie keer meer kans om controletechnieken te verwerven die het gebruik van ongezonde voeding vermeed.

3. Spendeer minder tijd met lichaamsbeweging

Sterke starters spendeerden 30 minuten aan lichaamsbeweging tijdens de eerste twee weken; valse starters deden dat gedurende 60 minuten, met als gevolg dat ze het sneller beu werden.

4. Focus zowel op dieet als op lichaamsbeweging

74 procent van de sterke starters focusten zowel op fitness en dieet veranderingen vanaf het begin, in vergelijking met 50 procent van de valse starters.

5. Deel uw ervaringen met anderen / zorg voor een ondersteunend netwerk

Sterke starters communiceerden twee keer zoveel met andere leden online .

6. Weeg u wekelijks, niet dagelijks

De meeste sterke starters woog zichzelf wekelijks, terwijl de meerderheid van valse starters dat dus dagelijks deden.

7. Focus eerst en vooral op het ontwikkelen van gezonde gewoonten, niet op afslanken

De meeste sterke starters bekeken hun belangrijkste doel als "het bouwen van een sterke basis van gezonde gewoonten. " Een meerderheid van valse starters maakten het verlies van 1-2 kilo gedurende de eerste twee weken van hun belangrijkste doel.. Merk op dat deze methoden gewerkt hebben voor veel mensen - maar we zijn allemaal individuen en het is dus belangrijk om uit te vinden wat voor u werkt.

www.herba365.be of mail naar info@herba365.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten